bedrijfsfinancieringen

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een bedrijfsfinanciering zoekt. Bijvoorbeeld doordat uw bedrijf groeit en u daarom wilt investeren in voorraad, machines of de voorfinanciering van debiteuren. Het kan ook zijn dat uw bedrijf uit zijn jas groeit of toe is aan een (groter) bedrijfspand.

 

In 4 stappen regelen wij de bedrijfsfinanciering voor u

 

Stap 1

Wat wilt u?

in een vrijblijvend en gratis gesprek brengen wij in kaart wat uw behoeften zijn en op welke manier deze gefinancierd kunnen worden. We stellen vast waar u het geld voor nodig heeft, welke diensten u van ons wenst en welke vergoeding wij daarvoor in rekening brengen. De afspraken worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging.

stap 2

Adviesplan

Op basis van uw wensen en ambities maken wij een adviesplan waarin wij kijken naar u als persoon en als ondernemer, naar de structuur van uw onderneming en naar de financiële prestaties van uw bedrijf. Met dit plan kunt u zelf bij banken of financiers aankloppen voor een financiering. Of u kiest voor:

stap 3

Aanbieden bij financiers

Wij hebben toegang tot meer dan 80 bronnen van geld zoals banken, crowdfunding platforms en informele investeerders. Daarnaast kennen wij de regels om gebruik te kunnen maken van subsidies en garantieregelingen. Wij kunnen, op basis van het adviesplan, de financiering aanvragen bij meerdere financiers. Daarbij doen wij de onderhandeling en zorgen wij dat u de beste deal krijgt.

stap 4

Wij kiezen samen de beste aanbieder en verzorgen de afhandeling tot het moment dat u uw geld op uw rekening heeft staan.


 

 

Kosten:

De kosten voor stap 1 en 2 samen bedragen €2.500,--. Indien u kiest voor stappen 1 t/m 4 betaalt u daarnaast 1% van het bedrag van de aan te trekken financiering. Andere vormen van begeleiding zijn ook mogelijk. Bel of mail voor meer informatie. (genoemde bedragen zijn excl. BTW)

 

Cijfers van Waarde werkt samen met: