over ons

Het juiste adres voor bedrijfsadministraties

 

Cijfers van Waarde wordt gerund door Debby Stoop-Dekker in Schermerhorn (nabij Alkmaar). “ik ben al meerdere jaren eigenaresse van een administratiekantoor dat zich in eerste instantie richtte op Gastouders. Dit breiden wij nu uit naar andere bedrijfstakken. Ik merkte dat ik door mond-tot-mond reclame steeds meer andere soorten klanten aantrok. Van coaching praktijken tot schoonheidssalons en aannemingsbedrijven. Ik vind het interessant meerdere beroepsgroepen te bedienen en merk dat mijn brede ervaring bij diverse grotere accountantskantoren hierbij prima van pas komt”.

 

Het bedrijf verzorgt alle soorten belastingaangiften, het bijhouden van de boekhouding, het opstellen van rapportages en het opleveren van jaarcijfers.

 

Debby: "De naam Cijfers van Waarde is heel bewust gekozen. Het woord “waarde” heeft een dubbele betekenis. Natuurlijk gaat het je als ondernemer om waarde in de vorm van geld. Geld verdienen, zo optimaal mogelijk omgaan met het doen van investeringen, het betalen van belastingen en het aangaan van financieringen.
Daarnaast gaat het ons om Waarde in de zin van persoonlijk contact. Dit persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij een completer beeld van jouw bedrijf en jou als mens hebben om zodoende een optimale dienstverlening te kunnen leveren. Ondernemers zijn ook gewoon mensen met vragen, onzekerheden, toekomstwensen en een natuurlijke voorkeur om met mensen in contact te zijn. Bij ons krijg je dit”.