over ons

Cijfers van Waarde realiseert bedrijfsfinancieringen en is het juiste adres voor bedrijfsadministraties.

 

Cijfers van Waarde wordt gerund door Debby Stoop-Dekker en Edwin Stoop en verzorgt Bedrijfsfinancieringen en Bedrijfsadministraties. Het bedrijf is gevestigd in Schermerhorn (nabij Alkmaar). Lees meer over Edwin en Debby op Linkedin.

 

Edwin vertelt: “ik ben 14 jaar actief geweest op de zakelijke afdeling van een grote bank. Daar ontdekte ik dat het voor ondernemers best ingewikkeld kan zijn om een juiste bedrijfsfinanciering te krijgen. Uit kostenbesparing is het bij banken steeds lastiger een adviseur te spreken. Daarnaast is het aanvragen van een financiering via internet omslachtig, vaak onduidelijk en veel werk. En als het zover komt dat je dan een aanbieding krijgt, is het moeilijk te zeggen of je als ondernemer wel een goed voorstel hebt gekregen. Natuurlijk is het mogelijk je vraag bij een andere bank neer te leggen, maar dan begint het omslachtige proces opnieuw”. Bij Cijfers van Waarde worden ondernemers begeleid in dat proces. Het bedrijf zorgt voor een gedegen financieringsplan en legt dat -in overleg met de klant- bij meerdere financiers neer om zodoende meerdere offertes te krijgen en de beste deal te kunnen kiezen. Edwin: “Cijfers van Waarde is aangesloten bij Credion. Dit is een landelijk actieve speler die afspraken heeft met 80 financieringsmaatschappijen. Doordat ik gecertificeerd Credion Adviseur ben, weet een bank of financieringsmaatschappij dat de financieringsaanvraag gedegen is uitgewerkt. Dit verhoogt de kans op slagen, zorgt voor goede voorwaarden en kent een kortere doorlooptijd. Ik vind het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de ondernemer, de onderneming en zijn wensen. Alleen dan kan er een passende financiering worden aangetrokken die bij de onderneming past."

 

De tweede activiteit betreft Bedrijfsadministraties. Debby vertelt: “ik ben al meerdere jaren eigenaresse van een administratiekantoor dat zich in eerste instantie richtte op Gastouders. Dit breiden wij nu uit naar andere bedrijfstakken. Ik merkte dat ik door mond-tot-mond reclame steeds meer andere soorten klanten aantrok. Van coaching praktijken tot schoonheidssalons en aannemingsbedrijven. Ik vind het interessant meerdere beroepsgroepen te bedienen en merk dat mijn brede ervaring bij diverse grotere accountantskantoren hierbij prima van pas komt”.

 

Het bedrijf verzorgt alle soorten belastingaangiften, het bijhouden van de boekhouding, het opstellen van rapportages en het opleveren van jaarcijfers. Debby: “Wij werken vaak met abonnementen waarbij de ondernemer zelf ook een deel van het werk kan doen, als dat gewenst is. Ook is het mogelijk zoveel mogelijk digitaal te regelen. Zo is het mogelijk om via een app een factuur te sturen naar de klant waar je zojuist geweest bent. Mijn bedrijf voor gastouders blijft ook actief en is te vinden op www.tantevanteun.nl/administratiekantoor”.

Debby vertelt verder: "De naam Cijfers van Waarde is heel bewust gekozen. Het woord “waarde” heeft een dubbele betekenis. Natuurlijk gaat het je als ondernemer om waarde in de vorm van geld. Geld verdienen, zo optimaal mogelijk omgaan met het doen van investeringen, het betalen van belastingen en het aangaan van financieringen. Alles met als doel om als ondernemer zo veel mogelijk over te houden van het geld wat je hebt verdiend met het harde werken".

 

Edwin vult aan: “Daarnaast gaat het ons om Waarde in de zin van persoonlijk contact. Dit persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij een completer beeld van jouw bedrijf en jou als mens hebben om zodoende een optimale dienstverlening te kunnen leveren. Ondernemers zijn ook gewoon mensen met vragen, onzekerheden, toekomstwensen en een natuurlijke voorkeur om met mensen in contact te zijn. Bij ons krijg je dit”.